Hem       Färgrådgivning / Stilrådgivning       Workshops / Event       Dräkt- och interiörhistoria       Gör om mig       Om Elisabeth       Kontakt       Pressklipp
 
 
 
 
 
 
Färgrådgivning
Alla kan bära alla färger men inte alla nyanser!

De färger vi har omkring oss påverkar våra sinnen, vårt välbefinnande och humör. Det är därför vi älskar vissa färger och ogillar andra. När vi klär oss i färger som harmonierar med våra egna färger ger vi ett snyggt, personligt, välklätt och engagerat intryck.

Målet med en färgrådgivning är att ge dig inspiration och kunskap att hitta dina finaste färger och och hur du skall kombinera dem på bästa sätt.
Vi går också noga igenom vilka basfärger som är lämpliga vid inköp av dyra kläder och vilka accentfärger du bör välja till billigare plagg.

Vi tittar också på vilka av säsongens trendfärger som är bra att uppdatera garderoben med och hur dessa kan hjälpa dig att förnya din färgskala.Vårerbjudande!
Kom två personer under två timmar och betala för en person.
Pris: 2.300:- exkl färgplånbok.

Färgrådgivning ca 120 minuter.
Pris: 2300:- inkl färgplånbok med dina 42 personliga färger.

Färgrådgivning ca 60 minuter.
Pris: 1500:- inkl färgplånbok med dina 42 personliga färger.

Mix av färg och stil ca 120 minuter.
Pris: 2. 600:- exkl färgplånbok.Den som har mjuka färger som min kund har kan se blek ut i svart eftersom svart inte Ingår i hans färgpalett. Mitt råd till honom var att satsa på nyanser av blått istället som klär honom väldigt bra.Min kund rådfrågade mig vad jag tyckte om hans klädsel med en vit skjorta under tröjan. Mitt svar var att båda plaggen är mycket snygga var för sig men inte tillsammans. Min kund har kontrast i sina personliga färger och för att inte se blek ut behöver han skapa kontrast även med färgerna på sin klädsel. Han fick rådet att välja en mörkblå skjorta istället för att lyfta fram och förstärka sina egna färger.

Färger förändras över tid
I takt med att håret antar en annan färg och huden blir rosigare förändras även våra egenfärger. Detta medför att vi inte kan bära samma färger på kläder och makeup när vi blivit äldre som vi gjorde när vi var unga.

När denna kvinna gjorde en färgrådgivning för ca 20 år sedan tillhörde hon den djupa och varma skalan. Idag är det kalla och klara färger som gör hennes egenfärger rättvisa och skapar ett välklätt intryck.

Klassiska färgrådgivningar: 
Stilrådgivning
Klä dig med självförtroende!

Finn din stilpersonlighet genom vår stiltest som utgår ifrån de sex vanligaste basstilarna som kreativ, dramatisk, romantisk, klassisk, naturlig och international. Genom denna stiltest kommer du att få förståelse för dina egna val av kläder och accessoarer.

Under rådgivningen tittar vi också på din figur och dina proportioner och du får tips om vilka modeller och tyger som passar din kroppsform, din livsstil och din budget.

Vi går också igenom vad som menas med god passform.

Målet med en stilrådgivning är att du skall lära dig att skapa en väl koordinerad garderob med många kombinationsmöjligheter. När du känner dig välklädd får du bättre självförtroende och ett ledigare kroppspråk.Vårerbjudande!
Kom två personer under två timmar och betala för en person.
Pris: 2.300:- exkl färgplånbok.

Stilrådgivning ca 120 minuter.
Pris: 1.900 inkl stilguide.

Stilrådgivning ca 60 minuter.
Pris: 1.100 inkl stilguide.

Mix av färg och stil ca 120 minuter.
Pris: 2. 600:- exkl färgplånbok.
Produkter och presentkort
Det är lika viktigt att välja passande makeup-färger som det är att välja lämpliga färger på kläder.

Alla makeup-produkter ifrån Colour me beautiful kan ni se och shoppa hos http://www.fargrikt.se. Vid köp referera till Elisabeth Bövik.

Presentkort på rådgivningar